VM Building Solutions cares for nature

VM Building Solutions

VM Building Solutions​ producten vormen de ecologische bouwstenen van morgen

VM Building Solutions verdeelt en promoot ecologische materialen en duurzame oplossingen voor energiezuinig en efficiënt bouwen, met een toekomstgerichte visie en met respect voor de natuur en elkaar.

De bebouwde omgeving waarin we wonen en werken moet voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Kwaliteitseisen die we stellen voor, tijdens en na het bouwproces. We gaan op zoek naar economische, sociale en ecologische innovaties die ons helpen duurzame woningen te bouwen.

VM Building Solutions cares for nature

kwaliteit

Groendaken hebben een zeer positieve invloed op de biodiversiteit
EPDM dakafdichting is perfect geschikt is voor toepassing met groendaken

dieren

VM Building Solutions​, excellente service
Gratis opleidingen en 45 jaar ervaring

ecologische voetafdruk

Lage ecologische voetafdruk
Lange levensduur en duurzame producten. EPDM is de dakbedekking voor platte daken met de laagste ecologische voetafdruk in vergelijking met andere dakafdichtingsproducten.

geen vlam

Geen open vuur bij plaatsing
Geen vlam op het dak. Geen brandgevaar tijdens de plaatsing van uw dak wat extra zekerheid en veiligheid geeft.

VM Building Solutions promoot het gebruik van milieuvriendelijke materialen, zowel in nieuwbouw als renovatie. We willen leven en werken in een aangename, gezonde leefomgeving waarbij ieder van ons verschillende waarden en normen hoog in het vaandel draagt: comfort, onderhoud en gebruik, energieprestatie, gebruik van duurzame en gezonde bouwmaterialen, veiligheid, aan te passen aan elke levensfase, milieuvriendelijk en betaalbaar ...