Opleiding vloeibare waterdichting en stroken

Praktische opleiding vloeibare waterdichting

Doelgroep:

Dakwerkers die graag hun expertise willen optimaliseren en verbeteren.

Voor deze opleiding is geen voorkennis vereist.

Duur: 1 dag (8:30 tot 16:30)

Locatie: opleidingscentrum Deinze/Ham

Programma:

Deze opleiding is opgedeeld in een korte theoretische uiteenzetting en een praktische oefening waarbij je leert werken met de meest innovatie waterdichte oplossingen: Centylon en Frankosil.

Onze ervaren intructeurs geven u tijdens deze opleiding de beste tips & tricks mee om een perfecte waterdichting te plaatsen.

Onder hun begeleiding plaats je zelf een volledig vloeibare waterdichting en leer je de voorbehandeling op verschillende oppervlaktes (metalen/EPDM/glas/…).

Maak kennis met de waterdichte oplossingen van VM Building Solutions:

FRANKOSIL 1K PLUS is een 1-component vloeibare kunststof met polyurethaan-hybridetechnologie en is daarmee een uiterst duurzame afdichtingsoplossing voor tal van details. Dankzij de polyestervliesbewapening past het zich aan elke ondergrond aan en hardt het uit tot een volledig aan de ondergrond verkleefde naadloze afdichting. Beschikbaar in twee starterspakketten: een voor de aansluiting op kunststof en een voor de aansluiting op metalen.

CENTYLON is een 2-component vloeibare polyurethaan waterdichting voor dak, terras, vloer, detailleringen en aansluitingen en ideaal voor zowel renovatie als nieuwbouw. Dankzij Centylon bent u zeker van een goede en waterdichte hechting die compatibel is met verschillende ondergronden en deklagen (ook op glas en RVS) en met verschillende types dakmembranen.

Goed om te weten: deze opleiding wordt volledig gratis aangeboden door VM Building Solutions. De systemen van Centylon en Frankosil zijn exclusief verkrijgbaar bij VM Building solutions. Voor de aankoop van deze producten kan u terecht bij uw vertrouwd verdeelpunt.

Praktische opleiding stroken

Doelgroep:

Dakwerkers die graag hun expertise willen optimaliseren en verbeteren.

Voor deze opleiding is geen voorkennis vereist.

Duur: 1 dag (8:30 tot 16:30)

Locatie: opleidingscentrum Deinze/Ham

Programma:

In deze praktische opleiding stroken leer je alles over de aansluiting van de details van deuren, muren, ramen, gevels,.. Je maakt kennis met een breed assortiment aan oplossingen. Na deze opleiding kan je zelf aan de slag met het water -en luchtdicht bouwen bij zowel renovatie als nieuwbouw.

EPDM-stroken zijn exclusief verkrijgbaar bij uw vertrouwd verdeelpunt:

  • Resistit G SK
  • EU en US EPDM stroken
  • Tradex en Tradex Wave
  • Frankosil 1K/Centylon
  • Resiflex
  • Leadax

Goed om te weten: deze opleiding wordt volledig gratis aangeboden door VM Building Solutions.